Sport

MNK Square: Nismo povezani s odlaskom igrača na turnire, održat ćemo izvanrednu sjednicu

MNK Square 1

Sudjelovanje pojedinih igrača MNK Square na turnirima u Trebinju i Nevesinju izazvalo je burne reakcije u javnosti.

O svemu su se oglasili iz Uprave kluba MNK Square ističući kako ‘nisu povezani s odlaskom igrača na turnire i da se ‘ograđuju od ovakvog postupanja igrača’

-Nastavno na saznanja o sudjelovanju pojedinih igrača MNK Square na turnirima u Trebinju i Nevesinju, od kojih jedan nosi ime stanovitog Miša Tamindžije, uprava kluba ovim putem želi istaknuti kako MNK Square ni na koji način nije povezan s odlaskom tih igrača na navedene turnire.

Riječ je o samostalnoj odluci pojedinaca te oni navedenu odluku na niti jedan način nisu komunicirali, najavili niti s time upoznali upravu kluba.

Ovim putem želimo istaknuti kako se uprava kluba u potpunosti ograđuje od ovakvog postupanja igrača. Držimo apsolutno neprihvatljivim sudjelovanje u bilo kakvim događanjima koja veličaju one koji su napadali naš Grad i našu Domovinu.

Uprava kluba će žurno održati izvanrednu sjednicu kako bi se utvrdile činjenice i sagledalo moguće postupanje u vezi navedenog događaja. Minimalno što očekujemo je ispriku tih igrača klubu, braniteljima i svim drugim sugrađanima koji ovakvo ponašanje drže neprimjerenim – istaknuli su na svojim stranicama iz kluba.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist