Sport

MLAĐE KADETKINJE Košarkašice Raguse bez plasmana među četiri najbolje ekipe

kosarka ragusa mladje kadetkinje

Mlađe kadetkinje Ženskog košarkaškog kluba Ragusa nisu uspjele izboriti plasman među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj. U poluzavršnici su izgubile od ekipe Broda na Savi.

Prve dvije četvrtine su obje izgledale isto, prvih 5 minuta pripalo bi Brođankama koje bi povele, ali naše djevojke nisu dopuštale odvajanje te su hvatale rezultat i naposljetku se na odmor otišlo s rezultatom 28:28. Drugo poluvrijeme naše djevojke padaju napadački te u 20 minuta postižu samo 11 koševa, a Brod na Savi u trećoj četvrtini ubacuje u veću brzinu te tih 10 minuta odnosi u svoju korist sa 17:2. Ta četvrtina je bila presudna za ovu utakmicu i bez obzira što su naše djevojke zadnju četvrtinu odnijele u svoju korist, to nije bilo dovoljno za pobjedu. Krajnji rezultat bio je 51:39 (14-15, 13-14, 17-2, 6-9).

Najbolja igračica Raguse bila je Ani Putica s postignutih 14 poena (+5sk+4st), Paula Mojaš dodala je 7, Ella Majstorović 6 (+5st), Tea Ivanišević 5 (+5sk), Lucija Papić 4 (+8sk) i Karla Raguž-Lučić 3. U sastavu su još bile i Paula Lobaš, Danijela Djurić, Inda Čustović, Ilma Šarotić, Karla Radović i Martina Lončar.
Kod Brođanki najbolja je bila Tea Josipović s 18 koševa (+15sk+5st+5blk).
-Čestitke ekipi Broda na pobjedi i na prolazu na završnicu, želimo im puno sreće! – čestitale su dubrovačke košarkašice Brođankama. Pred njima je još jedna utkamica protiv Folke Borovje koja također ima dva poraza.

Izvor: ŽKK Ragusa

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist