DuList INUrednički izbor

Mihaela Pavlović natjecat će se u četvrtfinalu popularnog ‘Survivora’

mihaela pavlovic1

Dubrovkinja Mihaela Pavlović prošla je u četvrtfinale popularnog reality showa ‘Survivor’ na Novoj TV i od sada će se natjecati individualno u emisiji. Naime, do sada su se natjecatelji borili u dva tima – plavi i crveni. Mihaela je bila u plavom timu, a sad kreće individualna bitka do pobjede.

‘Survivor’ je ove godine smješten u prelijepoj Dominikanskoj Republici, mikro lokaciji koja je izolirana od ostatka svijeta. Tu su natjecatelji spremni riskirati sve kako bi ispitali svoje granice, fizičke i psihičke. Oni se natječu u izazovima, uključujući testiranje tjelesnih sposobnosti poput trčanja i plivanja ili njihovih mentalnih sposobnosti poput zagonetki i izazova izdržljivosti, a sve s ciljem kako bi osvojili imunitet koji ih štiti od eliminacije, ali i druge tjedne nagrade koje će im olakšati život na otoku.

Inače, Mihaela je fitness trenerica koja je diplomu magistre kineziologije stekla na Kineziološkom fakultetu u Splitu. Od malih nogu hobi joj je ribanje, stoga se u slobodno vrijeme rado upušta u plovidbu barkom. Kao njezin najveći životni uspjeh Mihaela ističe osvajanje Rektorove i Dekanove nagrade te priznanje za najuspješnijeg studenta generacije. Mihaela je sudjelovala u drugoj sezoni Survivora koju je napustila zbog ozljede na poligonu, no u trećoj sezoni dobila je priliku vratiti se i ponovno okušati u natjecanju kojem se izuzetno raduje.

– Osjećaj pred ulazak u ‘Survivor’ je neopisiv. Mislim kako ovaj osjećaj u životu možete doživjeti samo jednom. Ja imam tu sreću da sam dobila priliku da još jednom sudjelujem. Prošle sezone sam se ozlijedila u prvom danu na prvom poligonu. Odlučno se vraćam po sve ono što sam propustila prošle godine. Željno iščekujem poligone i sve ostalo što nas čeka – istaknula je Mihaela na samom početku natjecanja.

Pročitajte još

POSLUŠAJTE SINGL JOSIPA BAČIĆA ‘S nonom sam vježbao pjevati još dok nisam praktički znao ni pričati’

Dulist

PLESNI STUDIO LAZARETI NA ADRIATIC DANCE FESTU ‘Velika konkurencija i odličan plasman naših cura!’

Dulist

[FOTO/VIDEO] ‘Priča bez imena’ Plesnog studija 3v

Dulist