Aktualno

METEOROPATIMA SE NEĆE SVIDJETI Novi tjedan donosi promjenjivo vrijeme

kisa046

U novom tjednu ponovno promjenjivo vrijeme. U ponedjeljak će uz jugo prevladavati oblačno, s kišom na Jadranu i manjim porastom temperature zraka. Oprez u ponedjeljak ujutro u unutrašnjosti je moguća kiša koja će se u dodiru s hladnim tlom lediti. Jutarnje temperature u unutrašnjosti od -3 do 2°C, na sjevernom Jadranu oko 6, a na srednjem i južnom i otocima do 10°C.

Poslijepodne na južnom Jadranu uz pljuskove kiše moguća je i grmljavina. Zapuhat će slabo, a na jugu Dalmacije umjereno i jako jugo i oštro. Najviše dnevne temperature u unutrašnjosti oko 7, a na Jadranu od 10 do 14°C.

Prognoza za utorak je promjenjivo oblačno s povremenom kišom, a u višim planinama susnježicom i snijegom. U srijedu malo proljetnog juga, prognoziramo kratkotrajno, ali vrlo intenzivno jačanje juga uz porast temperatura zraka. Obilna kiša očekuje se na Jadranu i uz Jadran. Zatopljenje će trajati samo tri dana, a za kraj tjedna i vikend izgledan je pad temperatura na normalne zimske vrijednosti. Nove oborine ovaj puta u obliku snijega u unutrašnjosti moguće su krajem tjedna, rekao je Bojan Lipovšćak u prognozi za N1.

Pročitajte još

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Dulist

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist