Sport

‘Marinkolor’ pobjednik drugog kola Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu

prvenstvo dubrovnika u stolom tenisu drugo kolo 7

Odigrano je drugo kolo Prve lige 44. Prvenstva Dubrovnika u stolnom tenisu. Utakmica između ekipa Dr Čolić i Soul caffe odgođena je zbog Covid 19 i igrat će se naknadno kad se stvore epidemiološki uvjeti.

Ekipa Lapad kolor pobjedila je ekipu Orlando rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Franko Torić (Lapad kolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe prepustio je četiri seta. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Šimun Lukačević i Luka Kulaš donijeli su svaki po jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Šimun Lukačević i Joško Martinović. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Damir Gleđ i Damir Parmać.

Ekipa Marinkolor pobjedila je ekipu Tropic Thunder rezultatom 7:0 Najbolji igrač susreta bio je Marko Šarić (Marinkolor) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Josip Martinović i Marko Venier donijeli su svaki po dvije pojedinačne pobjede pobjede bez izgubljenog seta, ali uz nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Josip Martinović i Marko Venier.

Ekipa Aragosa travel pobjedila je ekipu The Dream Team rezultatom 5:2. Najbolji igrač susreta bio je Goran Raspopović (Aragosa travel) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi, pored igrača utakmice, Robert Kralj donio je isto tako dvije pojedinačne pobjede ali je imao nešto slabiji omjer dobivenih poena. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Goran Raspopović i Robert Kralj. U poraženoj ekipi po jednu pojedinačnu pobjedu ostvarili su Petra Raos i Antonio Maslać. Ovu utakmicu ekipa Aragosa travel igrala je sa dva igrača tako da su utakmice trećeg igrača izgubili bez igre.

Ekipa Šampinjoni Konavle pobjedila je ekipu Ombla rezultatom 4:3. Najbolji igrač susreta bio je Vedran Đurđević (Šampinjoni Konavle) koji je svojoj ekipi donio 2 pojedinačne pobjede a igračima protivničke ekipe nije prepustio niti jedan set. U pobjedničkoj ekipi Šampinjoni Konavle, pored igrača utakmice, Jurica Prpić donio je jednu pojedinačnu pobjedu. Pobjedu u paru za pobjedničku ekipu donijeli su Pepo Deranja i Vedran Đurđević. U poraženoj ekipi, dvije pojedinačne pobjede ostvario je Marijo Obrovac bez izgubljenog seta ali sa nešto slabijim omjerom dobivenih poena a jednu pojedinačnu pobjedu ostvario je Maro Šimunović.

Nakon 2. kola na prvom mjestu nalazi se ekipa Marinkolor s osvojenih 4 boda, druga je ekipa Ombla Lapad kolor s osvojenih 4 i treća ekipa Obla s osvojena 3 boda.

Najbolji pojedinci nakon 2. kola su Marko Šarić (Marinkolor), Marko Venier (Marinkolor) i Marijo Obrovac (Ombla).

Najbolji parovi nakon 2. kola su Josip Martinović / Marko Venier (Marinkolor), Šimun Lukačević / Joško Martinović (Lapad kolor) i Pavle Radonić / Ivo Šarić (Soul caffe).

Pročitajte još

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca