Sport

‘LUDA IDEJA’ TALIJANSKOG VELIKANA Recco želi dovesti Nikšu Dobuda?

jug vaterpolo dobud

Talijanski portal Waterpoloitaly.com objavio je zanimljivu vijest o mogućem novom posezanju Pro Recca na drugu stranu Jadrana.

Naime, nakon što su za talijanskog velikana potpisali Jugov dojučerašnji vratar i kapetan Marko Bijač te talijanski reprezentativac Vincenzo Renzuto Iodice, talijanski portal ističe kako uprava Recca razmišlja o, kako kažu, ‘ludoj ideji’ angažmana još jednog bivšeg kapetana Juga i hrvatskog reprezentativca Nikše Dobuda.

Naime, Recco nije uspio dovesti Grka Mourikisa iz Olympiakosa, a procjenjuju kako njihovi sidruni Aicardi i Bruni ne mogu odgovoriti izazovima koji se pred njih stavljaju.

Podsjetimo, 32-godišnji Dobud je 2015. godine suspendiran zbog odbijanja suradnje s antidoping agencijom, a u travnju iduće godine ta će suspenzija isteći. Jaka poveznica s Reccom mogao bi biti novi trener Ratko Rudić koji je s Dobudom 2012. godine osvojio olimpijsko zlato u Londonu.

Talijanski portal tvrdi kako će Dobud moći s momčadi trenirati već od 1. veljače 2019., a službene utakmice igrati od sredine travnja 2019., ali i postavljaju pitanje hoće li veliki trener moći vratiti nekad velikog igrača na vrhunsku razinu, koja je potrebna Pro Reccu.

Uz to, spominje se i povratak Felipea Perronea iz Barcelonete, ali to su zasad tek glasine.

Cijeli tekst možete pročitati ovdje.

Pročitajte još

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist

Dva naslova prvaka za Nenadića, popodne u finalu i Šurkovići!

Dulist