Aktualno

LUBURA O IMENOVANJU OBULJENA Ovo je jedna od najboljih odluka u telekom svijetu otkad ga pratim

djuro lubura facebook

Komunikacijski stručnjak Đuro Lubura na svom se Facebook profilu osvrnuo na imenovanje Tonka Obuljena, inače brata ministrice Nine Obuljen Koržinek, na čelo HAKOM-a.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

– Povodom odluke Vlade Republike Hrvatske da Saboru predloži Tonka Obuljena za predsjednika Vijeća HAKOM-a, imam potrebu napisati par riječi…

Ponešto o HAKOM-u i o njihovim zadaćama znam, a znam i većinu ljudi koji su se temeljem javnog poziva prijavili za ovaj posao. Duboko sam uvjeren da je Tonko Obuljen najkvalificiraniji u Hrvatskoj za ovaj posao i čestitam njemu što je predložen, ali i onima koji su ga predložili. Tonko je doslovno jedini čovjek u Hrvatskoj koji zadovoljava uvjete za imenovanje i bio je član Vijeća i ravnatelj ove važne Agencije. Cijeli radni vijek se bavi elektroničkim komunikacijama i regulativom, a bio je i član radne skupine za pregovore s EU. Osim što je stručan što mu nitko niti ne spori, Tonko je po mojem mišljenju i jako pošten čovjek. Dakle, duboko vjerujem da je ovo jedna od najboljih odluka u telekom svijetu otkad ga ja pratim… – napisao je Lubura.

Pročitajte još

GLOBALNI IT KVAR Jeste li pokušali ugasiti i upaliti računalo 15 puta?

Dulist

OBAVIJEST SANITATA Zatvaranje Ulice don Frane Bulića i parkinga Gradac

Dulist

Iz Valamara reagirali i kategorički odbacili tvrdnje optužbe Udruge Divlja liga

Dulist