DuList IN

LJUBENKO PREDSTAVIO PJESMU H20 DIJETA ‘Pjesma o mamurluku u kojoj će se brojni prepoznati’

ljubenko

Nakon uspješnog i zapaženog nastupa na slovenskom izboru za pjesmu Eurosonga ‘Ema 2022’, umjetnik i glazbenik Vedran Ljubenko predstavlja pjesmu ‘H2O Dijeta’ na hrvatskom jeziku. Na slovenskom izboru za pjesmu Eurosonga, pjevao je u simbiozi hrvatskog i slovenskog jezika.

-Poruka pjesme je vrlo razumljiva kao što i njezin naziv govori. U ovoj pjesmi opisuje se balkanski stil života te će se mnogi prepoznati u njoj. Tematika pjesme je humorističan prikaz na temu alkohola i dana poslije, odnosno mamurluka. Videospot pospješuje čudnovatu energiju koju pjesma nosi u sebi – navodi Ljubenko.

H2O Dijeta spaja nekoliko glazbenih raznovrsnih žanrova počevši od trapa prema 80-tim bass linijama, do gange, dubstep dijela pa klubskog ritma.

ljubenko2

Za pjesmu H2O Dijeta vizualno uprizorenje potpisuje Jakov Zadro. U videospotu se pojavljuju se IAN (Ivan Anić), Lozz (Ivan Trpimir Lozić), Jera Drljo i Valentino Viceić koji su ujedno i back vokali na toj pjesmi. Stihove potpisuje Vedran Ljubenko dok glazbu u suradnji sa Jakovom Zadrom koji je i glazbeni producent pjesme.

Ljubenko najavljuje i drugi studijski album na kojem će slušatelji moći pronaći i H20 dijetu.

Pročitajte još

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist