Aktualno

Ljiljana Lakić na čelu dubrovačkog Mirovinskog

ljiljana lakic 001

Diplomirana pravnica Ljiljana Lakić nova je predstojnica dubrovačkog područnog ureda Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

– Deset godina sam radila u mirovinskom osiguranju i taj posao mi nije stran. Doduše, promjene su velike, ali osnovna djelatnost mi je poznata. Bit će potreban novi zamah i veliki entuzijazam, ali najprije velika pažnja prema ljudima, novom kolektivu i upoznavanje s njim. U svakom slučaju, jedan velik izazov je preda mnom – rekla nam je Lakić.

Lakić je deset godina radila u tadašnjem SIZ-u za mirovinsko osiguranje u područnoj službi u Rijeci kao prvom radnom mjestu. Potom zbog obiteljskih razloga seli iz Rijeke u Dubrovnik, gdje se zapošljava u tijelima tadašnje Skupštine Općine Dubrovnik kao rukovoditeljica Službe za stambene i komunalne poslove u Stambeno-komunalnoj referadi. Zatim 1994. godine prelazi u HEP Elektrojug, gdje je radila posljednjih 19 godina na mjestu samostalne pravnice.

Lakić je na funkciji predstojnika HZMO Područnog ureda Dubrovnik naslijedila Tomislava Brajaka, koji je na toj funkciji bio od prosinca 2009. godine.

Pročitajte još

ZRINKA RUDEŽ Horde turista ugrožavaju pravo stanara na dostojanstven život. Da, podržavam novi Zakon!

Dulist

PROCURIO DOKUMENT Šuica će se u Komisiji baviti priuštivim stanovanjem, zdravstvom ili socijalni pitanjima

Dulist

Potres u Crnoj Gori, osjetio se i u Dubrovniku

Dulist