Grad

Linđovci poručili Vlahušiću: Smijeni ravnateljicu Sarić!

lindjo folklor324

Amateri FA Linđo uputili su gradonačelniku Andru Vlahušiću zahtjev za hitnu ostavku ravnateljice Dubravke Sarić, nakon njenog intervjua u tiskanom izdanju DuLista. Zahtjev prenosimo u cijelosti:

„Amateri FA Linđo traže hitnu ostavku ravnateljice Sarić
AMATERI SU LINĐO!

Dubrovnik, 5. lipnja 2014.

Cijenjeni g. Gradonačelniče, drage Dubrovkinje i Dubrovčani,

Amateri FA Linđo, kao i svi zaposlenici, su ogorčeni izjavom gđe Dubravke Sarić – „Da pijem s njima, ne bih trebala ništa raditi“, a koju je izjavila za Dulist, tiskano izdanje 4. lipnja 2014. Ta ista osoba sebe naziva ravnateljicom FA Linđo – gradskom institucijom koja traje 50 godina i koja je odgojila nebrojene naraštaje Dubrovkinja i Dubrovčana.

Suvišno je raspravljati o gornjoj izjavi, niti se amateri FA Linđo žele spuštati na tu razinu komunikacije, pa ovom prilikom zahtijevamo od Vas, g. Gradonačelniče, da gđa Dubravka Sarić odmah i trajno prestane obnašati dužnost ravnateljice FA Linđo.

Nadalje, amateri FA Linđo ovim putem izjavljuju da su odgovorni mladi ljudi koji ne žele nikome, a pogotovo ne svojim vjernim partnerima nanositi poslovnu štetu, te će uredno izvršavati sve svoje unaprijed dogovorene svakodnevne obaveze (nastupe, statiranja) do 20. lipnja, a nakon toga, ako se ne pokrene postupak razrješenje ravnateljica Dubravke Sarić, amateri neće plesati dok se situacija ne razriješi, a kako smo zatražili. Nama je Linđo na prvom mjestu!

Žalosno je, a kako smo upozoravali cijelo vrijeme od dolaska gđe Sarić, da jedna osoba može uništiti toliko pozitivne energije, biti toliko neoprilagodljiva, fokusirana isključivo na sebe, i krivo motivirana, da uspije u nepune 3 godine mandata anulirati sve ono što se gradilo gotovo 50 godina i na što smo svi u Gradu ponosni.

Gđo Sarić, Vama na čast!

Amateri FA Linđo“

Pročitajte još

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist