DuList IN

LAZARETI DANCE INVASION U nedjelju završna produkcija, ulaz slobodan!

dance invasion lazareti
U suradnji s Dubrovačkom baštinom, Plesni studio Lazareti i ove je godine uspješno realizirao projekt ‘Lazareti dance invasion’ namijenjen svim plesačima i ljubiteljima plesa starijima od 6 godina.
Aktivni plesači imaju sedmodnevni program radionica uz različite mentore koji ih pripremaju da naučene plesne vještine pokažu publici ove nedjelje.
Ovogodišnji mentori za aktivne plesače od 6 do onih iznad 18 godina su poznata televizijska lica, europski i svjetski prvaci: Gabriela Pilić, Valentina Walme, Helena Janjušević, Rebecca Krajnović, Mateo Cvenić, Ivan Jarnec, Tian Ćehić i Petra Ravbar.
Odrasli koji nemaju plesačkog iskustva, nekad su se bavili plesom ili bi samo obnovili znanje pronašli su se u latin Open class satima, pa su tako plesali sambu s Gabrielom Pilić, večeras će Valentina Walme obraditi salsu i latin fusion, dok će 11. i 12. kolovoza Dubrovnik plesati uz Ivana Jarneca i Matea Cvenića. Još uvijek se može prijaviti na neku od ovih plesnih radionica.
dance invasion lazareti 1
-Prva ideja Dance invasiona dogodila se još 2019. kad smo planirali realizaciju projekta u 2020., no zbog COVIDA i mjera morali smo program prilagoditi sukladno pravilima. Prošle je godine projekt zaživio onako kako je originalno i zamišljen. S obzirom na pozitivne reakcije plesača i publike rastemo iz godine u godinu. Ljestvica je postavljena visoko prošle godine, a nadamo se kako ćemo ove godine nadmašiti sami sebe -rekla nam je voditeljica Plesnog studija Lazareti Zrinka Japunčić.
Završna produkcija održat će se u nedjelju, 13. kolovoza, na platou Lazareta.
-Svi su dobrodošli, a ulaz je slobodan. Očekuje nas puno plesa, zabave, gosti iznenađenja i jako dobra energija!! Vidimo se – poručuju plesači.

Pročitajte još

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist