Zanimljivosti

KREĆU UPISI Želite biti dio Udruge za promicanje prirodnih znanosti?

Udruga za promicanje prirodnih znanosti

Udruga za promicanje prirodnih znanosti Dubrovnik poziva sve zainteresirane učenike srednjih škola i njihove roditelje 5. listopada 2017. od 17.30 do 18.30 u Palaču Braće Andrijića 8, na upis i upoznavanje s profesorima i planovima za iduću školsku godinu.

Svi budući fizičari, inženjeri, matematičari, biolozi, kemičari, farmakolozi, genetičari, astronauti, biokemičari, liječnici… Svi su oni danas naši vrijedni učenici a sutra sjajni i iznimno obrazovani stručnjaci.

Zna to dobro dubrovačka Udruga za promicanje prirodnih znanosti, koja i ove godine poziva nadarene i zainteresirane učenike da se priključe njihovom radu, a priključiti se mogu svi učenici.

Ove godine, organizirat će nastavu iz matematike, fizike, biologije i kemije za učenike 1. i 4. razreda srednje škole a kako su nam kazali dobrodošli su svi oni željni novih spoznaja i znanja.

Cilj je, ističu iz Udruge, okupiti učenike koji žele učiti više, na zanimljiv i drukčiji način, kroz predavanja profesora, znanstvene izlete, predavanja gostujućih profesora i znanstvenika te vježbe u laboratoriju. Udruga želi učenicima dati dobru početnu poziciju na njihovim budućim fakultetima, neophodno znanje za uspješno studiranje, ohrabriti ih, potaknuti i pomoći da ostanu u svijetu prirodnih znanosti.

Nastava će se održati u razdoblju od 2. listopada do 1. lipnja tekuće školske godine, ukupno 30 sati godišnje po predmetu, u grupama do 15 učenika. Moguće se prijaviti na nastavu iz dva predmeta. Mjesečna članarina za jedan predmet je 120 kuna, a za dva 180 kuna, a prijaviti se možete putem službene stranice Udruge, gdje možete pročitati i još više o ovoj sjajnoj inicijativi.

Pročitajte još

Mladi međimurski tim donosi nam pregled svih događanja u našoj županiji

Maris Guca

Prije 12 godina Dubrovnik posjetila legendarna Tina Turner

Dulist

[VIDEO] ‘Mislio sam da sam sve vidio, ali ovo je level iznad’

Dulist