Aktualno

Korda: Ugase li linije, tužit ćemo ih!

korda festival6101

Nije dugo trebalo čekati odgovor Uprave Libertas Općini Konavle oko ukidanja triju konavoskih linija.

Kako nam je potvrdio konavoskih načelnik danas oko 15 i 30, dobio je odgovor na svoj dopis koji je jutro poslao Upravi Libertasa u kojem ističe kako je prema ugovoru rok za otkazivanje linija tri mjeseca, te u kojem traži da Općina Župa dubrovačka sudjeluje u subvencioniranju konavoskih linija jer se njima vože i župski pokazi.

-Oni jednostavno ne znaju što hoće. Sada traže da potpišemo novi ugovor koji su ponudili prije desetak dana, i aneks ugoovra i da odmah uplatimo polovicu iznosa od milijun i 400 tisuća kuna, u suprotnom će prestati voziti linije Cavtat – Vodovađa, Cavtat  – Vitaljina i Cavtat-Duba. Nisu uopće odgvoorili na naš zahtjev oko župskih pokaza, niti na otkazni rok koji traje tri mjeseca. To je ogavno, podlo i neozbiljno. Nećemo na to pristati, oni nemaju na to pravo, a ukoliko  to naprave tužit ćemo ih – komentirao nam je Korda dodavši kako se ovdje uopće „ne radi o novcu, već se jednostavno želi ugasiti Libertas“

-Žele to napraviti preko nas, no to im neće proći. Neka prestanu vozit te linije, mi ćemo se snaći, žao mi je ljudi koji bi mogli izgubiti posao – zaključio je.  

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist