DuList IN

Korčulanski slavuj otkrio svoje favorite u ‘Superstaru’, komentirao i Tončijevu ponudu

Petar Segedin

Korčulanski slavuj Petar Šegedin oduševio je žiri i publiku ‘Superstara’ kada je u subotu u prvoj emisiji uživo zapjevao pjesmu ‘Kuća puna naroda’ legendarnog Zdravka Čolića.

– Emocije su bile jako pozitivne i još su uvijek jako pozitivne, jedva čekam novi nastup i da pokažem što još mogu – otkrio je Šegedin. Treme uoči prvog nastupa uživo nije bilo.

– Nije bilo treme, ja sam dizao ostatak ekipe od treme, zadovoljan sam izvedbom i komentarima žirija – rekao je.

Petar Segedin2

Dirnuo ga je komentar cijelog žirija, a posebno Tončija Huljića, koji je najavio Šegedinu iduće Melodije Jadrana.

– Ja sam jako iznenađen, nisam mogao to baš predvidjeti da bi se to moglo dogoditi, ali ako ostane tako kako je Tonči rekao, ja bih stvarno bio presretan – izjavio je Šegedin.

– Tonči je majstor hrvatske glazbene scene, tata mata. Jako sam ponosan na to i hvala mu na lijepim riječima – dodao je talentirani mladi pjevač.

Petar Segedin3San mu je, kaže, karijeru razvijati i u smjeru solo pjevanja, a ‘Superstar’ je pravo mjesto za to. U društvu kolega iz spektakularnog showa Petar uživa.

– Jedemo, družimo se, spavamo, snimamo, skačemo, plešemo. Dinamično je i ne postoji što ne radimo. Uzdrmao nas je odlazak Luke i Davida, ali život ide dalje, moramo se pripremiti za idući nastup – zaključio je mladić.

Kolegijalnost i prijateljstvo vladaju među ekipom showa, a neke od njih izdvojio je i kao favorite za možebitnu pobjedu.

– Imam dosta kandidata, izdvojio bih dvoje, troje: Anataliju, Ivana Vidovića i Vanessu Kralj. Anatalia ima specifičan glas i jako dobro pjeva, Ivan ima posebnu boju koju nema puno ljudi na svijetu, a Vanessa pjeva i stranu i domaću glazbu i leži joj sve, ima veliki talent. To je to – zaključio je Šegedin.

Pročitajte još

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist