Županija

Konavoskom promotivnom filmu ‘Come home’ dvije nagrade!

konavle promo film nagrade

Turistička zajednica Općine Konavle osvojila je dvije nagrade za svoj promotivni film ‘Come home’ u produkciji Balduči filma iz Zagreba.
Naime, u Zagrebu je uz pokroviteljstvo predsjednika RH održan 12. međunarodni Zagreb Tourfilm festival s ciljem nagrađivanja filma i audiovizualne produkcije ne stariju od dvije godine, a koja promovira turizam u raznim aspektima. Na Festival se ove godine prijavilo 200 filmova iz 33 zemlje. Radi se o profesionalno snimljenim filmovima, spotovima i TV reportažama visoke tehničke kvalitete i profesionalnog standarda snimljenim na jednu od zadanih tema.
U bogatoj konkurenciji TZ Općine Konavle osvojila je prvo mjesto u konkurenciji za najbolji film koji promovira turističku destinaciju.
Dan ranije, u sklopu Turističkog i etno film festivala Krk (TEFF), u konkurenciji od 100 filmova, TZ Općine Konavle uručena je nagrada Grand prix publike. Festival je osnovala udruga Tragom hrvatske baštine uz pokroviteljstvo grada Krka i TZ grada Krka u svrhu turističke promocije i očuvanja tradicijske baštine. Festival je zamišljen na način da ima dva isprepletena dijela: festivalski s projekcijama filma i razgovorni – paneli na temu održivog razvoja, baštine i turizma.

Pročitajte još

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist

Općina Konavle nastavlja sufinancirati pokaze za učenike i studente tijekom ljeta

Dulist