Kultura

Kolarini gostuju na drugom dijelu 61. Festivala hrvatskih kazališnih amatera

kolarin mare fjocica34

Nakon prvog dijela 61. Festivala hrvatskih kazališnih amatera, koji je uspješno održan u Vodicama protekloga vikenda, Hrvatski sabor kulture i vodički Kulturni centar poziva na drugi dio Festivala koji se za vikend, 19., 20. i 21. studenog 2021. održava u Vodicama.

Vodice su već sedmu godinu grad domaćin Festivala hrvatskih kazališnih amatera – godišnje smotre najuspješnijih amaterskih kazališnih skupina s tradicijom kontinuiranog održavanja dugom čak 6 desetljeća. Drugi dio Festivala u petak, 19. 11. 2021. u 20:00 h otvorit će Dramski studio Ludens teatra iz Koprivnice izvedbom autorske predstave „…SI DOBRO?“.

U jutarnjem subotnjem programu (20. 11.) s početkom u 10 h publiku će zabaviti Zelinsko amatersko kazalište ZamKa s predstavom „FAČUK“ prema tekstu Štefice Fanjek. Istoga dana u 18 sati na vodičkim daskama zaigrat će mladi zagrebački ansambl Teatra Gaudeamus Centra KNAP s predstavom „DRUGA OPCIJA“. Posljednju predstavu u subotnjem programu s početkom u 20 h izvest će Kazališna družina Kolarin iz Dubrovnika koja će publiku nasmijati komedijom „MARE FJOČICA“ prema tekstu Josipa Lovrića.

Program 61. izdanja Festivala hrvatskih kazališnih amatera u nedjelju 21. 11. u 10 h zatvorit će Dramska udruga KAJ iz Zaboka monodramom „DO DVA“ autorice i glumice Đurđice Seleš.

Pročitajte još

KONCERT KOJI SE NE ZABORAVLJA Glazbena čarolija Max Emanuel Cenčić i Latinitas Nostra

Dulist

Otvorenje izložbe “Slatki i grki Vojnovićev fundus” u Narodnoj knjižnici Grad

Dulist

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na Mostar Sevdah Reunion na Orsuli

Dulist