Sport

KOBEŠĆAK DEMANTIRAO TALIJANE ‘Nije me tražio Pro Recco, moja budućnost je Jug!’

jug partizan kobescak 070315 3

To lijepo zvuči, ali nije me nitko zvao – demantirao je za DuList Jugov trener Vjekoslav Kobešćak pisanje talijanskih, ali i nekih naših medija o ponudi Pro Recca da stane za njihovo kormilo, a koju je Kobešćak odbio.

Naime, prvak Europe na kraju sezone dao je otkaz dosadašnjem treneru Igoru Milanoviću pa se sad mediji očito zabavljaju imenima njegovog nasljednika.

– Imam važeći ugovor s Jugom na tri godine. Došao sam u Dubrovnik i tu ostajem. Tek smo krenuli u projekt i imamo puno posla. Zacrtali smo plan i provodimo ga, a Uprava na čelu s predsjednikom radi odličan posao – rekao je Kobešćak, koji je bio ‘zakopčan’ i u rubrici dolasci/odlasci.

– Još uvijek nemamo niti jedan potpis, ali se nadamo da ćemo tijekom ovog tjedna uspjeti nešto zgotoviti. Zato ne bih htio izlaziti s prijevremenim informacijama niti imenima. Blizu smo nekom izgledu momčadi, ali to je još uvijek dosta nesigurno – rekao je Kobešćak, koji je za srijedu ujutro zakazo prvi trening u novoj sezoni.

Inače, kao moguće pojačanje Juga spominje se Maro Joković, ali i Brazilac Perrone, centar Mladosti Lončar… Sandro Sukno iduće će sezone igrati u Pro Reccu.

Pročitajte još

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist

Barakude će u petak odigrati posljednju prijateljsku utakmicu uoči Pariza!

Dulist