Sport

KLUB AMERIČKOG NOGOMETA Sharksi upisuju sve uzrasne kategorije

sharks 51

Na samom početku nove školske godine, Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks otvara upise za sve uzrasne kategorije. Ako ste zaljubljenik u američki nogomet ili samo želite probati nešto novo, ovo je izvrsna prilika!

Kako navode iz kluba, ovaj sport je nov, jako zanimljiv i dinamičan, a treninzi su na visokoj razini s profesionalnim trenerima. Mogućnosti su nebrojene – od sudjelovanja na natjecanjima na nivou države, mogućnosti igranja u hrvatskoj reprezentaciji, putovanja na mnogobrojna natjecanja, kampove i turnire.

Upisi su mogući za dvije uzrasne kategorije i to za juniore (od 8-15 godina) i seniore (15+ godina).

-Ukoliko se želite okušati, ili samo pogledati, slobodno se javite tijekom rujna pa ćemo se dogovoriti za termin kada treninzi počnu, a to je nakon 1. listopada. Svi termini treninga će biti u večernjim satima, nakon kraja popodnevne smjene u školama. Ukoliko imate pitanja o našem klubu, radu ili treninzima dostupni smo za sve informacije putem inboxa Facebook ili instagram stranice, na mobitele 0915209786, 0992223232 te putem emaila: info@dubrovniksharks.hr – navode Sharksi.

Inače, Sharksi uz treninge na terenu, nude i termine u teretani u sklopu dvorane u Gospinom polju (za seniore) kao i većinu opreme za treninge i utakmice.

-Najbitnije je znati da smo ekipa prijatelja i zaljubljenika u ovaj sport i da se tako prema njemu i njegovim igračima odnosimo. Dubrovnik Sharksi su četverostruki srebrni te jednom brončani u prvenstvu Hrvatske, dok će naši junior iduće godine braniti titulu viceprvaka juniorske lige, te kao i seniori, naravno loviti zlato! Očekujemo vas s nestrpljenjem! – ističu Sharksi.

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist

Završen 10. Dubrovnik DUB Bowl

Dulist