DuList PROMO

KALAMOTA BEACH HOUSE Ne propustite modnu reviju hrvatskih kreatora

kalamota slika 2

‘à ti…’ – Dubrovčani su jedini koji razumiju što je sve sadržano u ove dvije riječi – upit, pozdrav i poziv.

Subotu 19. kolovoza rezervirajte za posjet Kalamoti gdje ćete moći uživati u modnoj reviji dubrovačke modne kreatorice Anamarije Filipović-Srhoj koja stoji iza brenda FILIA u hotelu Kalamota Beach House. Lepršave, lagane i posebne FILIA vjenčanice i svečane haljine su vječnog dizajna. Ovaj mali, ali veliki brend njeguje vrijednosti koje se baziraju na održivosti, suvremenosti, visokoj kvaliteti i estetici, stoga je ovaj događaj nešto što se ne propušta.

Uz FILIA-u predstavit će se još hrvatskih brendova poput L’ADRIA Cosmetics, ANKA Jewelry, Irena Vučinić Jewelry, stoga zgrabite svoje prijateljice, mame, sestre, bake, a i muževe i dečke, jer u hotelu Kalamota Beach House svi su dobrodošli. Brend L’ADRIA inspiriran je predivnim Jadranskim morem, a formule proizvoda obogaćuje sastojcima iz mora i ljekovitog bilja Mediterana. ANKA Jewelry je brend koji vjeruje da su žene najljepše kad su prirodne i nesavršene, te su po tome dizajnirali nakit – nebrušen u svakom pogledu. Ljepota sirove obrade i jedinstvenog oblika s daškom ženstvenosti. Irena Vučinić Jewelry je jedan od vodećih brendova za izradu unikatnih i ručno rađenih ukrasa za kosu za posebne prilike, a ovu noć svi gosti će imati priliku uživo vidjeti dio njenih kreacija.

Mi dolazimo… a ti?

Transfer s place Gruž organiziran je u 20 sati. Broj mjesta je ograničen pa je potrebno na vrijeme rezervirati vaše mjesto i to najkasnije do 18. kolovoza. Nakon prijave potrebno je osigurati i potvrditi svoje prisustvo kupnjom ulaznica. Prijaviti se možete preko web stranice hotela Kalamota Beach House ili jednostavno, skenirajte QR kod koji se nalazi na plakatu niže dolje.

Event se organizira u suradnji s Turističkom zajednicom grada Dubrovnika.

kalamota pravi

Pročitajte još

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada

KINEMATOGRAFI Novi naslovi u novom kino tjednu

Željka Krstulović