Aktualno

KALAMOTA BEACH HOUSE I G CHELO Okusi i mirisi otoka

kalamota beach house promo

Otok Koločep, smješten na samo dvadesetak minuta brodom od Dubrovnika, krije pravo gastronomsko blago. U srcu ove rajske oaze, točnije Gornjeg Čela leži Hotel Kalamota Beach House, dom restorana G Chelo. Restoran G Chelo pruža vam pravo gastronomsko iskustvo koje spaja tradicionalne recepte s modernim trendovima, koristeći svježe namirnice koje rastu na otoku. Svaki obrok u restoranu G Chelo pruža vam priliku da istražite bogatstvo morskog, a i kopnenog svijeta ovog područja.

Dining s morem
Restoran G Chelo je mjesto gdje vaše ‘dining’ iskustvo počinje i završava trenutkom kada zakoračite na brod. Smješten tik do mora, omogućava vam uživanje u svim njihovim delicijama uz šum valova i pogled na prekrasnu obalu. Ako dolazite vlastitim brodom, restoran nudi vezove na svom privatnom pristaništu, čineći vaš dolazak na večeru ili ručak još jednostavnijim.

kalamota beach house promo1

Svježe namirnice, vrt i more
Ono što čini G Chelo tako posebnim je njihova posvećenost svježim namirnicama koje rastu na ovom prekrasnom otoku. Restoran koristi lokalni vrt u kojem beru svježe voće i povrće kako bi obogatili okuse njihovih jela. Posebno ističemo motar, biljku koja raste na otoku Koločepu, a koja daje poseban šarm, okus i autentičnost njihovim jelima. Također, lokalni ribari dostavljaju svoje dnevne ulove, tako na vašem pjatu možete doživjeti Mediteran u punom smislu riječi.

kalamota beach house promo4

Ofyr – magija mediteranskog plamena
Kuhanje na ofyru je metoda pripreme hrane koja potječe iz Mediteranskog područja. Ova tehnika koristi otvoreni plamen i poseban roštilj kako bi se hrana pripremala na jedinstven način. Kuhanje na ofyru daje jelima bogat okus dima i karamelizacije, što ih čini nevjerojatno ukusnima, a osim toga, plamen na otvorenom stvara ugodnu atmosferu, čineći ofyr i estetski privlačnim za goste.

kalamota beach house promo2

Vinski raj
No gastronomski doživljaj ne bi bio potpun bez dobre kapljice vina. U restoranu G Chelo, možete birati između velikog izbora domaćih i svjetskih vina. Stručno osoblje stoji vam na raspolaganju za preporučiti savršeno vino koje će se idealno upariti s vašim jelima i dodatno obogatiti vaše gastro iskustvo. Restoran G Chelo, smješten unutar Hotela Kalamota Beach House, pruža svojim gostima pravo putovanje kroz okuse otoka Koločepa. S posvećenošću svježim namirnicama koje rastu na otoku, posebno motaru i svježim ribljim specijalitetima, predivnom lokacijom uz more i bogatom vinskom kartom, ovo je destinacija koja će vas ostaviti bez daha. Bez obzira jeste li gost hotela ili dolazite u svom aranžmanu, G Chelo nudi vam pravo otočko iskustvo koje će ostati urezano u vaše sjećanje i daleko nakon što otplovite.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist