Županija

Kako prilagoditi poljoprivredu klimatskim promjenama? Saznajte na dvodnevnoj radionici

djir vrt povrce04

Radionica ‘Smjernice za prilagodbu poljoprivrede klimatskim promjenama’ bit će održana 15. studenoga s početkom u 10 sati i u srijedu 16. studenoga s početkom u devet sati u Studentskom domu (Akademis Academia; manja dvorana za sastanke). Namijenjena je svim zainteresiranima s ciljem jačanja svijesti o klimatskim promjenama. Prijava ispunjavanjem obrasca je obavezna.

Sudjelovati može znanstvena i šira javnost, a cilj je jačanje svijesti o klimatskim promjenama i prilagodbi na njih. Ovo dvodnevno znanstveno – stručno događanje uz radionicu uključuje predstavljanje rezultata projekta i Panel raspravu.

Radionica je organizirana u sklopu projekta AGROBIORAZNOLIKOST – osnova za prilagodbu i ublažavanje posljedica klimatskih promjena u poljoprivredi u organizaciji Instituta za poljoprivredu i turizam.

Projekt ‘Agrobioraznolikost’ financira se temeljem Poziva za dostavu projektnih prijedloga Shema za jačanje primijenjenih istraživanja za mjere prilagodbe klimatskim promjenama u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. – 2020.

Poziv i program za radionicu

Pročitajte još

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist