Sport

JUG S pet juniora srušili Branik

jug1

Vijest je zapravo da je Jug CO igrao čak tri debitanta (Buconić, Jurić, Jarak), još dva juniora (Fatović i Goreta), i još četiri mladića (Blažević, Ivanković, Bautović i Zonić) i pobijedio Branika 17:10.

U sastavu iz prve momčadi bili su Nižić, Šutalo, Benić, Visković i Marelja (dobio čast biti kapetan Juga), ali svakog od ovih mladića treba pojedinačno istaknuti jer su to svojim radom kroz treninga zaista i zaslužili.

Bila je to utakmica u jednom smjeru u kojoj je Jug vodio od početka do kraja, a nakon prvih osam minuta bilo je 5:1. U drugoj dionici bilježimo prvijenac Marka Buconića u seniorskoj kapici Juga, dok se u trećoj raspucao Hrvoje Benić. Iako je ritam utakmice već bio nešto laganiji, trener Miho Bobić od svojih je mladića zahtijevao puni angažman. I zadnju četvrtinu Jug je dobio s 4:3.

– Jako sam zadovoljan pristupom svih igrača, a posebno juniora. Na određeni način mi je žao da nisam dao priliku još jednom junioru, a doveo sam ga na sastanak pred utakmicu. Tri mladića su debitirala i sva tri su opravdala povjerenje. O utakmici nemam puno toga za reći. Bilo je grešaka, ali je to i očekivano za ovoliki broj mladića. Od sutra nastavljamo s radom na poboljšanju fizičke spreme, i svu energiju usmjeravamo ka utakmici s Primorjem. Pokušat ćemo ih iznenaditi – to sigurno – kazao  je po završetku utakmice Miho Bobić, trener Juga.

Pročitajte još

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist

Na tjednom parskom turniru bridža najbolji su Majstorović i Zvrko!

Dulist