Zanimljivosti

Judith Reisman stiže u Dubrovnik

judith reisman 300514

U ponedjeljak, 2. lipnja u 19. 30 sati u dvorani Ivana Pavla II. u Dubrovniku Judith Reisman i Thomas Hampson održat će predavanje i tribinu „Ne dirajte djecu!“, javljaju iz Dubrovačke biskupije.
Organizator tribine u Dubrovniku je Vijeće za život i obitelj Dubrovačke biskupije, a ona je dio svjetske kampanje Građanske inicijative „Ne dirajte djecu!“ kojoj je, kako ističu, cilj prokazati kazneno djelo pedofilije na kojem se temelji tzv. spolni odgoj.
Judith Ann Reisman je američka doktorica komunikologije i trenutačna predsjednica Instituta za medijsko obrazovanje, savjetnica Kalifornijskoga društva za obiteljsku sigurnost, te predavačica na Interameričkom institutu i Pravnom fakultetu Sveučilišta Liberty u Virginiji. Radila je kao gostujući ili stalni predavač na desetak američkih i tri izraelska sveučilišta.
Bila je u posjetu Hrvatskoj 2013. godine, te je održala niz javnih tribina u hrvatskim gradovima, na sveučilištima i u Hrvatskom saboru u kojima je iznijela svoja stajališta, osudivši pri tome uvođenje zdravstvenog odgoja u Hrvatsku u dijelu koji se odnosi na spolnost, poručuju iz Biskupije.

Pročitajte još

MORE JE REKORDNO TOPLO Ovo su posljedice!

Dulist

LOKRUM – naša oaza mira!

Dulist

Novi zanimljivi tjedan u CDMO-u!

Dulist