DuList IN

Jeste li za šah, Pictionary ili pak tresetu? Ne propustite ‘Večer društvenih igara’!

Drustvene igre 1

‘Čovječe ne ljuti se, šah, Pictionary, Milijunaš, briškula i treseta, Monopoly… Pa LEGO kockice… Sjećate li se ovoga, dragi prijatelji, i topline prostora, zdravih osmijeha i malo ljutnje, u kojem se ovo odvijalo?’

– Nažalost, danas smo svi udaljeni jedni od drugih, ovisni i modernom dobu, tehnologiji, društvenim mrežama… Nestalo je pravog prijateljstva, duha topline, pogotovo u ovo zimsko doba, iskrenih osmjeha i druzenja! – piše Denis Pavela, voditelj udruge Sigurnost u prometu, predstavljajući novu ideju ove hvalevrijedne inicijative.

Naime, Udruga Sigurnost u prometu povodom nadolazećih blagdana organizira u subotu  17. prosinca od 17 do 20 sati ‘Večer društvenih igara’. Ovo je početak društvenih večeri koje će se održavati svake subote do kraja mjeseca siječnja u istom terminu u prostorijama Osnovne škole Ivana Gundulića u Gružu, uz napomenu kako na Badnji dan neće biti održane večeri.

– Na raspolaganju će vam biti razne društvene igre: Pictionary, Scrabble, Milijunaš, Čovječe ne ljuti se, Monopoly, briškula i treseta, ‘legići’ za najmlađe i projekcija crtića na velikom platnu… – napominje Pavela, a za kraj:
‘Svi ste dobrodošli, najmlađi, djeca, roditelji, bakice i djedovi, prijatelji, poznanici, građani. Uživajmo uz glazbu, u toplini i igrama na kojima smo se odgojili i odrasli, priklicama i čaju! Također ste pozvani da ponesete i svoje igre ako želite. Dobrodošli!’

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist