Crna kronika

JAVNOST ŠOKIRANA Kako su dvojica stradalih maloljetnika prešli granicu bez vozačke?

granica brgat ivanica

Dan nakon teške prometne nesreće koja se dogodila oko 21 sat na Ivanici (BiH) u kojoj su stradala dvojica maloljetnih Dubrovčana javnost je zgrožena kako je moglo doći do situacije da su maloljetnici ne samo sjeli u auto, već i prešli državnu granicu Brgat – Ivanica bez položenog vozačkog ispita. Tim povodom kontaktirali smo Policijsku upravu Dubrovačko-neretvansku. Iako ova nesreća nije u njihovoj nadležnosti neslužbeno su nam komentirali događaj.

Smatraju kako dvojica maloljetnih mladića definitivno nisu prešli preko granice bez važeće vozačke dozvole.

– Je li netko s njima išao tko se kasnije iskrcao i što se tu dogodilo – to je sad teško spekulirati, ali stvarno sumnjamo da su sami prešli preko granice, to je nešto što se provjerava – istaknuli su nam iz PU dubrovačko-neretvanske napominjući kako mjesto gdje se dogodila nesreća nije u nadležnosti dubrovačke policije, nego u nadležnosti policije BiH i naša policija nije postupala u ovom slučaju.

Automobil u kojem su bili petnaestogodišnjak i šesnaestogodišnjak prevrnuo se u zavoju između hrvatske i bosansko-hercegovačke granice te prešao preko ograde kotrljajući se duboko u provaliju. Župski vatrogasci i HGSS izvukli su mladiće iz smrskanog automobila te su prevezeni s teškim ozljedama u OB Dubrovnik na liječenje.

Foto: Ilustracija – granica Brgat – Ivanica

Pročitajte još

RECIDIVIST Vozio pijan i bez dozvole, završio sedam dana u zatvoru

Dulist

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist