Sport

IZJAVE JUGAŠA ‘Nije ovo kraj, idemo po ono po što smo došli!’

szolnok olympiakos final6 5

Bilo je to polufinale kakvo je trebalo biti protiv ovakvog protivnika. Drago mi je da smo i lošom završnicom uspjeli izvući pobjedu. Zasluženo je, sav trud se isplatio – kazao je Maro Joković, strijelac tri pogotka protiv Recca, dodavši kako će u finalu biti jednako teško.

-Olympiakos je talentirana momčad s izvrsnim Pavićem. Treba nam strpljenje, imamo šanse – smatra Joković.

-Idemo po ono što smo došli. Ovo ništa neće značiti ako sutra ne pobijedimo – mišljenja je Jugov sidrun Luka Lončar.

-Bijač je naš heroj. Sigurno da je najbolji vratar na svijetu danas. Za mene je utakmica bila jako teška. Nakon Egera, jučer nije bilo lako s Reccom. Uopće nisam shvatio što je bilo na kraju. Vidio sam dva naša igrača krvava, a nakon toga smo mi dobili isključenje! Najvažnije je da smo slavili. Danas je bilo bitno dobiti rat, ali sutra nas čeka novi – izjavio je strijelac 4 pogotka Felipe Perrone.

-Imali smo veliko vodstvo, ali smo se umorili, a oni su se vratili. Penali su pitanje sreće, mogla su slaviti oba tima, ali oni su promašili, a mi pogodili i slavili. Finale s Olympiakosom bit će jako teško – rekao je Xavi Garcia.

-Čestitke momcima na igri i svemu što su izdržali danas. Zbilja im nije bilo lako. Uopće neću komentirati ovo na kraju, nema smisla. U finalu smo, svoje smo napravili, a sutra ćemo dovršiti ono po što smo došli – rekao je pomoćni trener Juga Mile Smodlaka.

-Bila je ovo zanimljiva utakmica. Jug je pobijedio i čestitam im. Puno bolje su otvorili utakmicu, a mi smo gonili rezultat do kraja. Došli smo do penala, ali Jug je bio bolji. Sretno u finalu!- izjavio je trostruki strijelac Pro Recca Sandro Sukno nakon poraza njegove momčadi.

-Bila je ovo odlična utakmica. Vratili smo se iz velikog zaostatka i na kraju poravnali. Dali smo najbolje od sebe, ali smo imali sreće što smo uopće došli do penala. Izgubili smo u raspucavanju, ali ne žalimo, nismo mogli bolje od ovoga. Sutra će se sastati dva vrlo razočarana tima, mi i Szolnok – kazao je igrač Recca Duško Pijetlović.

Pročitajte još

[FOTO] ODRŽAN VATERPOLSKI KAMP ZA MLADE Fatović: ‘Ponekad zaboravim kako je lijepo raditi s mlađima’

Maris Guca

Kakaris stiže u Jug?

Dulist

Amerikanac Xavier Rhodes novo pojačanje Košarkaškog kluba Dubrovnik

Dulist