Županija

IZ ŽUPSKE OPĆINE OPTIMISTIČNI Nadamo se da će se realizacija projekta Kupari znatno ubrzati

kupari003

Načelnik Župe dubrovačke Silvio Nardelli i pročelnik Jure Marić održali su sastanak s predstavnicima tvrtke Hotel Properties Limited (HPL) iz Singapura, koja je ušla u vlasničku strukturu tvrtke Avenue ulaganja.

Inače, tvrtka Avenue ulaganje ima s Republikom Hrvatskom potpisan ugovor za pravo građenja te koncesiju na pomorskom dobru na državnom zemljištu u turističkoj zoni u Kuparima.

-Optimizam ulijeva činjenica da je tvrtka HPL, partner koji je ušao u vlasničku strukturu Avenue ulaganja, renomirana svjetska tvrtka koja u svom vlasništvu ima 18 hotela pod brandom Four Seasons te još 6 u izgradnji što ga čini najvećim pojedinačnim partnerom Four Seasonsa u svijetu. Osim tvrtke HPL u istom vlasništvu je i tvrtka Como te pa tako govorimo o 77 hotela različitih luksuznih brandova u istom vlasništvu.

Nadamo se, a planovi i pristup novih sudionika u projektu upućuju na to da bi se realizacija projekta Kupari trebala znatno ubrzati i zaživjeti u punom sjaju čime bi Općina Župa dubrovačka ali i Republika Hrvatska dobili ekskluzivan hotelski brand koji još nije bio prisutan na ovim prostorima – navode iz Općine.

Pročitajte još

Dubrovačko-neretvanska županija isplaćuje novčane potpore obiteljima s četvero i više djece

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

Kreće obnova zgrade Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije

Dulist