Sport

Idemo po zlato!

barakude u 19

U 18:30 dans u Bugarskoj točnije u Burgasu se igra finale Europskog vaterpolo prvenstva do19 godina gdje se sastaju Hrvatska i Crna Gora.
Naši mladići su uspjeli preko Grčke u četvrtfinalu rezultatom 11:10 te u polufinalu slavljem protiv favoriziranih  Španjolaca 14:10 uspjeli ući u toliko željeno finale. Tijekom cijelog turnira tako i pred ovu utakmicu glavne uzdanice trenera Bajića su naši Jugaši: Pavlić, Šušić, Burđelez, Prkoča i Jerković. Posebno treba istaknuti efikasnosnost našeg napadačkog dvojca Pavlić – Šušić koji su parali mreže suparnika u svakoj utakmici i bili nosioci igre Hrvatske. Ne treba zanemariti udio drugoga trolista koji su pokrivali druge pozicije kao bekovi i desna krila te itekako doprinijeli ovom sjajnom uspjehu.

Ovo je Hrvatskoj treće finale ,zadnje je bilo prije punih 20 godina 2004. te deset godina prije toga davne 1994., ali nismo uspjeli podići pehar za najboljega na starom kontinentu. Tako ako večeras pobjedimo  Crnogorce naši mladići će polučiti najveći uspjeh na europskom prvenstvu u19 reprezentacije Hrvatske ikad.
Zato večeras stisnimo palčeve za mlade barakude te ih pratimo na live streamu euroaquaticstv.com.
Sretno  Hrvatska!!!

Pročitajte još

Hrvatska vaterpolska reprezentacija je u finalu EP do 19 godina!

Dulist

Klub američkog nogometa Dubrovnik Sharks otvara upise za nove članove u svim kategorijama

Dulist

(FOTO) Pogledajte treninge s ljetne škole atletike

Dulist