Zanimljivosti

Ibrica počasni član Akademije

ibrica jusic

Nakon što je koncertom pod nazivom „Od Shakespearea do sevdaha“ zatvorio festival Sarajevska zima, Ibrica sprema koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati 5. travnja ove godine.

Potom ga putevi opet vode u Sarajevo gdje će 20. travnja nastupiti na Gala koncertu u okviru manifestacije Dani BHAAAS-a (Bosansko-hercegovačko-američke akademije znanosti i umjetnosti), čiji je Ibrica odnedavno počasni član. Naime, odlukom Upravnog odbora Akademije Ibrica Jusić postao je počasni član ove akademije.

U pozivu koji je primio od Predsjedništva Akademije piše:
"Bila bi nam izuzetna čast da nam se kao počasni član pridružite u našoj Akademiji jer nosite bosansko-hercegovačke gene, a vaše sevdalinke su posebno otkrovenje za sviju nas. Vaš profesionalni opus je neograničen vremenom i prostorom i ujedinjuje sve najljepše iz našeg podneblja. A vremenom biste mogli sa našim mladim muzičarima podijeliti svoje nadahnuće i svoj nevjerojatni talent."

Svečani prijem će se obaviti na narednoj skupštini Akademije koja će se održati u Jacksonville, Florida, 19. listopada 2012.
 

http://youtu.be/gCo-9XGwvn8

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist