DuList IN

I POLITIKA ‘U ĐIRU’ Nije tajna veza Jelene Perčin i župana Šišljagića, Glavaš ljut

percin sisljagic1

Tajna, dugo skrivana ljubavna veza glumice Jelene Perčin i 24 godine starijeg osječko-baranjskog župana i predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića, o čemu se u Osijeku priča već mjesecima, otkrivena je paparazzo fotografijama zagrljenog para kako ulazi u zgradu u kojoj je glumičin stan, pa županova slika dok sljedećeg jutra izlazi. Par je dugo skrivao i demantirao intimnu vezu; sada je ona postala javna.

Osijekom kruži priča da je to bila Šišljagićeva želja. Vezom kirurga, predsjednika jedne parlamentarne političke stranke, i mlade glumice, navodno, nezadovoljan je bio Branimir Glavaš. Izvori bliski HDSSB-u govorkali su da je Glavaš, u mostarskom zatvoru, jednom predbacio Šišljagiću da vodi lagodni, playboyevski život dok on trune u kazamatima. Navodno, rekao je da to može štetiti i ugledu stranke. Pojavila se i teorija zavjere: upravo je Glavaš naredio njihovo tajno snimanje da bi javno kompromitirao šefa stranke koju je osnovao i slomio njegov mogući otpor nakon što je odlučio smijeniti ga s čela HDSSB-a.

Šišljagić je, naime, prije tri tjedna najavio povlačenje s mjesta predsjednika HDSSB-a u listopadu, na izbornom saboru stranke. Bilo je to veliko iznenađenje. Kažu da je to učinio krajnje nevoljko, na Glavašev zahtjev. Svjestan je da time gubi važnu političku moć i to u najgorem mogućem trenutku, kada se protiv njega vodi istraga, zbog čega mu prijeti i zatvorska kazna.

Neizvjesno je hoće li, kad jednom siđe sa stranačkog trona, ostati i osječko-baranjski župan. Idila župana Šišljagića i glumice Perčin počela je, čini se, ubrzo nakon njezina dolaska u Osijek. Prvi angažman u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu dobila je u urnebesnoj komediji Georges Feydeaua “Hotel Slobodan promet”. Premijera je održana u travnju 2013. Samo pet mjeseci kasnije, 1. rujna iste godine, Jelena Perčin dobit će stalni angažman u osječkom teatru. Izazvalo je to tiho negodovanje glumačkog ansambla. Šišljagić je, kažu upućeni, pomogao Jeleni Perčin da dobije stalni angažman u osječkom HNK.

Nakon premijere duo-drame “Noćna igra s Jesenjinom”, 13. prosinca prošle godine glumica i župan pojavili su se, u kasne sate, na otvorenju jednog osječkog kafića. Dogodio se incident. Pripiti gost dobacio je primjedbu na glumičin račun, Šišljagić je burno reagirao i umalo je došlo do fizičkog obračuna. Incident nije dospio u javnost.

U siječnju ove godine jedan je portal objavio da je veza pukla. No, nakon premijere drame “Navještenja”, 16. lipnja, Šišljagića i Perčin uhvatila je kamera dok zagrljeni hodaju prema njezinu stanu u samom središtu Osijeka. Fotografija su potvrdile ono o čemu se mjesecima šuškalo.

Šišljagić i mlađahna dubrovačka glumica i ranije su viđeni u raznim prigodama. Kamera ih je, dobro raspoložene, uhvatila u kolovozu prošle godine na Vukovarskom filmskom festivalu.

Četiri mjeseca ranije snimljeni su u baranjskom selu Gajić, pedesetak kilometara od Osijeka. U Vukovaru su bili i na prošlogodišnjoj fešti održanoj u povodu ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Ipak, vezu su uporno i dugo demantirali iako je cijeli grad znao za nju. Sada su to potvrdili i fotografski snimci.

Jutarnji.hr

Pročitajte još

NOVI PROGRAM Što pogledati u kinima?

Dulist

[FOTO] ‘Cirkusom u soli’ zaključen središnji dio programa Festivala soli 2024!

Dulist

[FOTO] Masterclass i izložba zaključili su prvi vikend Epidaurus Cavtat Festivala

Dulist