Sport

HOTEL ADRIATIC Na novom nogometnom terenu prvi su zaigrali političari i veterani

MOZAIK ADRIATIC NOGOMET

Pored Hotela Adriatic osvanuo je novi malonogometni teren s umjetnom travom. Vrijedno ulaganje Hotela Maestral prigodno su u utorak navečer ‘krstili’ dubrovački nogometni veterani koji su zaigrali protiv šarolikog sastava dubrovačkih političara.

– Hoteli Maestrali odlučili su obogatiti ponudu sportskih sadržaja u Dubrovniku jednim travnatim malonogometnim terenom. Iskoristili smo nefunkcionalan prostor na ovom području, a sve u korist naših gostiju i građana. Uz teren tu će biti i bar za sve korisnike terena kako bi se mogli okrijepiti. Mi smo državna tvrtka i kao takva društveno smo odgovorni i bitno je da građani mogu koristiti ovaj teren – izjavio je predsjednik Uprave Hotela Maestrali Julije Srgota.

Vrijednost terena je 135 tisuća kuna, što je po Srgoti vrlo povoljna cijena, jer je iskorišten derutni teniski teren pa su troškovi bili znatno manji. Cijena termina je u skladu s onima u ostatku grada, odnosno sat korištenja je 200 kuna. Uz nogomet planiraju se i opcije rođendanskog slavlja za djecu, a blizina teretane privlači i brojne sportaše koji su se već najavili za jutarnje treninge. Teren je opremljen i reflektorima tako da će se i u noćnim satima moći koristiti.

– U gradu fali sportskih sadržaja i jako mi je drago da smo dobili jedan teren s umjetnom travom koji će moći koristiti i naši sugrađani. Pohvalno je da hoteli otvaraju svoje sadržaje građanima i mislim da bi i drugi hoteli u Dubrovniku trebali pratiti ovaj primjer, ulagati u svoju okolinu tako da bi se približili našim sugrađanima. Nas političare nitko ne voli i mislim da će nogometni veterani protiv kojih igramo biti posebno napaljeni da nas dobiju, ali mi imamo šarolik sastav iz Gradskog vijeća i dat ćemo sve od sebe da to ne bude tako – izjavio je ususret utakmici predsjednik Gradskog vijeća Marko Potrebica.

Potrebica, Kristić, Raguž i brojni drugi u utorak navečer su tako zaigrali prvu utakmicu na ovome terenu. Kako je to sve izgledalo pogledajte u našoj fotogaleriji.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist