Politika

Gradsko vijeće s 54 točke dnevnog reda?!

vijece dnevni 01

Olga Muratti po svemu sudeći želi ostati zapamćena po svojoj ulozi predsjednice Gradskog vijeća. Muratti je naime uputila poziv gradskim vijećnicima na 30. sjednicu Gradskog vijeća s rekordnih 54 točke dnevnog reda!

Time je doslovno provela u djelo svoju najavu kako će iduća sjednica biti maratonska jer se 16. studenog u nedostatku kvoruma 30. sjednica nije održala.

Zapravo, Muratti je u pravom duhu Božića svojim kolegama u Gradskom vijeću priredila posebno iznenađenje: Dođeš na jednu sjednicu i jednu dobiješ gratis!

Inače, na sjednici, koja bi se trebala održati u ponedjeljak, 10. prosinca u 16 sati, prva točka bit će prijedlog Kluba HDZ-HSS za razrješenje predsjednice Gradskog vijeća Olge Muratti, a zatim slijede vijećnička pitanja.

U pozivu na sjednicu također stoji kako će se sjednica, ukoliko Gradsko vijeće u ponedjeljak ne stigne odraditi sve točke dnevnog reda, biti nastavljena u utorak, 11. prosinca, također u 16 sati.

Možda ne bi bilo loše za vrijeme sjednice u vijećnici otvoriti omanji buffet s toplim sendvičima i čajem kako bi gradski vijećnici mogli izdržati sve napore koji ih čekaju na ultra-maratonskoj sjednici u režiji predsjednice Muratti.

A možda je već na prvoj točki oporba smijeni, pa se održavanje ostalih 53 točke odgodi do neke druge prilike…

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist