Aktualno

Grad osigurao sredstva za groblje

dubac04

Grad Dubrovnik osigurao je 20 milijuna kuna za prvu fazu otkupa zemljišta potrebnog za gradnju groblja na Dupcu koja bi se trebala realizirati u iduća dva mjeseca, priopćeno je web stranicama Grada.

Gradonačelnik Andro Vlahušić, načelnik Župe dubrovačke Silvio Nardelli i direktor Groblja Dubac Ivo Lise održali su u petak sa suradnicima radni sastanak na temu idućih koraka ka realizaciji projekta Groblja.
Dok se čeka izdavanje lokacijske dozvole na idejni projekt, što se u skorom roku očekuje od Upravnog odjela za prostorno uređenje Dubrovačko-neretvanske županije, stručne službe Grada Dubrovnika i Općine Župa dubrovačka pripremaju tehničku dokumentaciju za natječaj za izrađivača glavnog i izvedbenog projekta sa troškovnicima. Natječaji će se raspisati do sredine travnja, a rok za izradu projekata će također biti dva mjeseca, kako bi se do kraja lipnja uz riješene imovinsko-pravne odnose i glavni projekt mogao predati zahtjev za izdavanje potvrde na glavni projekt te raspisati natječaj za izvođača radova čiji je tekst također u pripremi.
 

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist