Grad

Grad omogućio zaposlenicima testiranje, građani moraju predočiti covid potvrdu ili negativan test

covid potvrda hzzo

Od utorka, 16. studenog stupa na snagu odluka Nacionalnog stožera civilne zaštite o obveznim covid potvrdama u svim državnim i javnim službama. Slijedom toga, covid potvrde ili negativan test na virus COVID-19 obvezan je u za sve zaposlenike Grada Dubrovnika, ali i građane koji će ulaziti u službene prostorije Grada.

-Sukladno odluci Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, za ulazak u službene prostorije gradske uprave bit će potrebno predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokaz o cijepljenju, preboljenju odnosno testiranju, uz osobni identifikacijski dokument. Osim djelatnika, iste dokumente obvezne su predočiti i sve osobe koje dolaze u službene prostorije, uključujući stranke, pružatelje usluga ili druge osobe koje dolaze u prostore gradske uprave po bilo kojoj osnovi – navode iz Gradske uprave.

Napominju kako je za svoje zaposlenike Grad Dubrovnik omogućio testiranje, a svi građani mole se da prilikom dolaska u službene prostorije pripreme tražene dokumente i poštuju propisane odredbe. Napominje se kako je u zatvorenim prostorima i dalje obvezno pridržavanje epidemioloških mjera.

Pročitajte još

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist