DuList IN

GLAMUROZNO VJENČANJE U GRADU NBA zvijezda izrekla sudbonosno ‘da’, zapjevali Joksimović i Grašo!

simenc jusuf instagram

NBA zvijezda, košarkaš Portland Trail Blazersa Jusuf Nurkić i njegova odabranica Emina Durić izrekli su u subotu sudbonosno ‘da’ u Dubrovniku. Vjenčanje se održalo na Lovrjencu, a veliki broj uzvanika svladao je ‘uspon’ do tvrđave u japankama, među ostalim i mladenka. Sve prisutne na ovom velikom događaju zabavljali su Željko Joksimović i Petar Grašo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dubravko Šimenc (@dudo_simenc)

Mladenci su istog dana ‘počastili’ javnost predivnim fotografijama na Instagramu, nastalih na raznim gradskim lokacijama – na Stradunu, u Kneževom dvoru…

Riječ je o glamuroznom vjenčanju o kojem se dulje vrijeme govorilo, a na koje su došle poznate osobe s hrvatske te bosanskohercegovačke scene.

Tarik i Lejla Filipović, Dino i Viktorija Rađa, Goran Bogdan i djevojka Jovana Stojiljković, Enis Bešlagić sa suprugom Sabinom, Dubravko Šimenc – samo su neki od njih. Također, događaju su prisustvovale i kolege mladoženje, NBA zvijezde, kao što je Anfernee Simons.

Uzvanici su bili i na svečanoj večeri na taraci Umjetničke galerije Dubrovnik koja je organizirana samo dan ranije. Svi su te večeri nosili bijelu odjeću. Nastupala je poznata glazbenica Amina Medunjanin, ali i naši ‘žutopasi’.

NBA zvijezda Nurkić već je nekoliko dana, prije vjenčanja, boravio u Dubrovniku. Osim uživanja u ljepotama našeg grada, družio se i trenirao s mladim dubrovačkim košarkašicama i košarkašima.

Foto Dubravko Šimenc

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist