DuList INDuList PROMO

GASTRO PONUDA U RIJECI DUBROVAČKOJ BoGo: Moderna dalmatinska konoba

bogo205

U idealnom okruženju, u Rijeci dubrovačkoj, odnedavno je svoja vrata otvorila Konoba BoGo. Veličanstven pogled na rijeku Omblu uz mirno okruženje, izvrsnu gastronomsku ponudu i ljubazne domaćine stvara prekrasni ambijent.

Menu prati sezonske namirnice i često se mijenja tako da uvijek možete probati nešto novo. Kuharski tim Konobe BoGo vješto priprema tradicionalna mediteranska jela, ali ih i interpretira na moderan način. Za ljubitelje ribe posebno ističu ražnjiće od grdobine, ali i ostale dnevne ulove koje nabavljaju od lokalnih ribara. Za ljubitelje mesa tu je izvrstan tartarski biftek, ali i jela ispod peke i sa ražnja koja se trebaju prethodno naručiti.

Preporučuju i domaće tjestenine poput pljukanca i raznih rižota koji su uvijek sviježe pripremljeni. Zasladiti se možete brojnim domaćim desertima kao što je domaći štrudel ili semifreddo s preljevom od šumskog voća. Vinska karta se sastoji od probranih hrvatskih vina i osmišljena je da savršeno pristaje uz svako jelo.

Vlasnici su posebno ponosni na činjenicu da Konoba BoGo jedina na ovim prostorima nudi točeno zmajsko pivo iz vrhunske hrvatske craft pivovare, ali mogu se pohvaliti i velikim izborom ostalih piva. Interijer je uređen kao klasična konoba s dominantnom drvenom teksturom i dodatkom modernih detalja, a taraca s koje se pruža prekrasan pogled je okružena stoljetnim maslinama i romantičnim osvjetljenjem.

Uz sve to, postoji mogućnost organiziranja brojnih proslava, poslovnih sastanaka i ostalih događaja uz odobravanje popusta za domaće.

Uživajte u izvrsnoj gastronomiji i prekrasnom pogledu s dragim osobama i svoje mjesto osigurajte na broj 0953335335.

Pročitajte još

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist