Politika

FRANKOVIĆ ‘Zahvaljujući amandmanima HDZ-a u Zaton i Orašac invenstirano oko pet milijuna kuna’

Zaton frankovic

Saborski zastupnik i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković te zamjenice za gradonačelnika Jelka Tepšić i Orlanda Tokić posjetili su Temeljne ogranke Zaton i Orašac.

Ovom prigodom kandidat za gradonačelnika Franković kazao je: ‘Isključivo zahvaljući amandmanima Kluba vijećnika HDZ-a u Zaton i Orašac je invenstirano oko pet milijuna kuna’.

Također, Franković je naglasio kako Dubrovnik ima mogućnosti i prostora za napredak u svim dijelovima Grada te da je siguran kako će stanovnici prepoznati program Hrvatske demokratske zajednice, budući da on nosi bolju kvalitetu življenja za sve Zatonjane i Orašane bez obzira na političko opredjeljenje.

Uz kandidate druženju su nazočili i predstavnik Zatona na listi HDZ-a za Gradsko vijeće Grada Dubrovnika Emilio Puljizević te predstavnik Orašca Srđan Margaretić.
-Drago mi je što će i ova dva mjesta konačno dobiti svoje vjećnike u Gradskom vijeću Grada Dubrovnika. Emilio i Srđan su uistinu osobe koje su se zalagale za realizaciju svih ostvarenih projekata. Stoga ćete, siguran sam, imati prave predstavnike u vijećničkim klupama – zaključio je Franković.

Naime, upravo amandmanima HDZ-a realizirani su brojni projekti u Zatonu i Orašcu. Tako je sanirana cesta Pinji u Zatonu Velikom, uređena je cesta na Bunici, donirana je cisterna DVD-u Zaton, dok je u Orašcu rekonstruiran i obnovljen centralni trg, izgrađeno dječje igralište, poboljšana javna rasvjeta, saniran zid na cesti prema crkvi te su postavljeni PVC otvori za prostore AŠD udruge.

PROMO

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist