Aktualno

Franković se pohvalio presudom, oslobođen optužbi za klevetu

mato frankovic

Gradonačelnik Mato Franković podijelio je presudu Županijskog suda u Slavonskom Brodu, kojom je oslobođen optužbi za klevetu tužiteljice, saborske zastupnice Viktorije Knežević. Kako doznajemo od tužiteljice, riječ je o optužbi za klevetu koja je bila podnesena Općinskom sudu u Dubrovniku te odbijena. Nakon toga uložena je žalba na presudu suda u Dubrovniku te predana na Županijski sud u Slavonskom Brodu.

Knežević je kazala kako presuda nije zadovoljavajuća te da se pojedinac ne može boriti protiv pravosuđa koje je u rukama politike, posebice protiv postupaka u koje su uključeni visokopozicionirani politički akteri.

Prenosimo komentar gradonačelnika Frankovića na cijelu situaciju:

– Još jednom dokazana pravna ispravnost mojih postupaka.

Banner 300x250 DU 1

Poznato Vam je kako dubrovačka oporba umjesto proaktivne politike najviše voli disciplinu prijavljivanja mene osobno pravosudnim institucijama. Pritom naravno prednjači wannabe kandidatkinja za gradonačelnicu Dubrovnika Viktorija Knežević, koja kad nakon što izgubi presudu za to okrivi sud u Dubrovniku i time insinuira kako ja imam direktan utjecaj na taj isti sud. U posljednjem slučaju, ovaj put Županijski sud u Slavonskom Brodu, presudio je nakon njene tužbe u moju korist. I pritom mora platiti odvjetničke troškove 4.354,97 eura.
Dok oni pišu kaznene prijave, koje im redom padaju, ja u isto vrijeme nastavljam sa svojim poslom.

Mi za razliku od drugih imamo viziju našeg grada. Gradimo i poboljšavamo iz dana u dan. Znamo kako će Grad izgledati i kako treba izgledati u budućnosti. Ne dijelimo građane na desne i lijeve, svi građani su apsolutno jednaki. Dok oporba u ne znanju podnosi kaznene prijave, a meni pričinjaju zadovoljstvo jer svaki put pokažem kako časno i pošteno obavljam svoju dužnost. I to ću činiti dok me Vi, dragi građani, budete željeli za Vašeg gradonačelnika- poručio je putem društvenih mreža Franković.

Pročitajte još

KUD ‘Stjepan Radić’ osvojio prvo mjesto na natjecanju u Imotskom

Dulist

Na Dubrovačkoj trpezi prikupljeno više od 15 tisuća eura za Dom Maslina

Dulist

[FOTO] JUBILARNA DUBROVAČKA TRPEZA Skuplja se prihod za Dom Maslina

Dulist