Politika

FRANKOVIĆ PREDAO POTPISE ‘Mandat smo završili čistih ruku, realizirali smo preko 300 ključnih projekata’

frankovic hdz predaja potpisa
dav

Aktualni gradonačelnik i kandidat HDZ-a za gradonačelnika Dubrovnika Mato Franković, u pratnji kandidatkinje za zamjenicu gradonačelnika Jelke Tepšić i nositeljice liste HDZ-a i koalicijskih partnera za Gradsko vijeće Zrinke Raguž predao je ovog četvrtka nadležnom izbornom povjerenstvu više od pet tisuća potpisa podrške građana kao i kandidacijsku listu.

-Moram izraziti oduševljenje što nam je veliki broj sugrađana odlučio dati podršku za iduće četiri godine. Iza nas su četiri godine uspješnog mandata s preko milijardu kuna povučenih europskih sredstava. U najtežim vremenima krize Grad smo vodili stabilno i svima pomogli, a istovremeno uspješno nastavili realizirati brojne projekte. Listajući brošuru išao sam pobrojati projekte i njih ključnih realizirano je više od 300. Uz sve to, jasno, javno i transparentno i potpuno čistih ruku, bez afera završili smo četverogodišnji mandat – poručio je Franković.

Na novinarski upit o razlozima koalicije s HSU-om na čijem je čelu Olga Muratti Franković je odgovorio kako je ‘HDZ stranka koja okuplja na programskim inicijativama’.

-HSU ima jedan cilj – izgradnju Doma umirovljenika u Gružu i izgradnju Doma umirovljenika ispod Opće bolnice Dubrovnik te povećanje kvalitete životnog standarda svih naših umirovljenika. U nama su prepoznali one koji ispunjavaju obećanja i nama je čast da zajedno idemo i u ovaj četverogodišnji mandat i da ćemo uspješno realizirati te projekte – zaključio je Franković.

 

Pročitajte još

NIKA SILIĆ MAROEVIĆ Kolaps Grada Korčule HDZ je mogao spriječiti prije 2018.

Dulist

ANDRIJA FABRIS Pozivam gradonačelnicu da cijeli spis odnese u DORH i zaštiti građane Korčule!

Dulist

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist