Grad

Franković o natječaju za POS: Postupak će biti javan, transparentan i pošten

frankovic zurne sluzbe

Grad Dubrovnik objavio je javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada.

– Dragi sugrađani, danas je objavljen Javni poziv za prikupljanje zahtjeva za davanje u najam stanova u vlasništvu Grada Dubrovnika u svrhu rješavanja stambenog pitanja mladih i mladih obitelji na području grada. Pozivam sve one koji udovoljavaju raspisanim uvjetima da se prijave.
U komentarima sam često znao pročitati kako pojedinci sumnjaju u postupak dodjele stanova. Jamčim Vam da će postupak biti javan, transparentan i pošten. Svaki korak nakon zaprimanja dokumentacije bit će javan. Po prvi put u Republici Hrvatskoj moći ćete svjedočiti live prijenosu otvaranja natječajne dokumentacije za dodjelu stanova. Također, svi podnositelji zahtjeva imat će uvid u dokumentaciju drugih podnositelja zahtjeva. Želimo da upravo ovaj model pokaže najvišu razinu transparentnosti – poručio je na svom Facebooku gradonačelnik Mato Franković.

Pročitajte još

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist

Nakon vandalskog čina ‘Mljetsko srce’ opet je na svom mjestu

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist