Politika

FRANKOVIĆ: ‘Dubrovnik ne zaboravlja kako je Milanović pokušao prodati naš Grad za šaku novaca’

mato frankovic03

S obzirom na to da se neke činjenice vrlo često zaboravljaju, želio bih istaknuti samo jedan primjer u kojemu je Zoran Milanović pokušao prodati naš Grad za šaku novaca – napisao je dubrovački gradonačelnik Mato Franković na svome Facebook profilu podsjetivši na situaciju s gruškim terminalom. Gradonačelnikovu objavu prenosimo u cijelosti.

-Vjerujem da se sjećate terminala u luci Gruž i želje Milanovića, Vlahušića i Hajdaša Dončića da se taj terminal da u koncesiju tursko-francuskom konzorciju. Da se to dogodilo, danas bi Luka Dubrovnik bankrotirala, cruiserima bi upravljali stranci, a mi bi mogli samo gledati što oni rade. O ukidanju Carine, Porezne uprave i svemu ostalom lošem što su uradili za naš Grad neću sada. Samo Vas želim podsjetiti, u nedjelju kad izađete na izbore sjetite se poznate izreke kako je ‘Pelješki most iluzija za budale’. No, srećom mi koje su tada nazivali budalama bili smo uporni i vrlo skoro će Pelješki most biti ponos juga Hrvatske.
Zato u nedjelju izađimo na izbore i izaberimo br.2! – zaključio je u svojoj objavi dubrovački gradonačelnik Mato Franković.

Pročitajte još

NOVA DRAMA U DOMOVINSKOM POKRETU “Ova stranka više ne postoji, radi se o primitivnoj bandi”

Dulist

Mišo Krstičević odlazi s dužnosti gradonačelnika Ploča, grad će voditi Ivan Marević

Dulist

Vlada uvodi porez na nekretnine, a navodno će se povećati i plaće

Dulist