Sport

FOTOGALERIJA / ‘PALČIĆEVIH 8’ Caffe bar Kiss svladao Caffe bar Catamaran!

palcicevih 8 finale 11

Caffe bar Kiss iz Mokošice svladao je u finalnoj utakmici malonogometnog turnira ”Palčićevih 8” domaći Caffe bar Catamaran.

Utakmica je bila podjednaka u prvom dijelu, a po jedan gol sa svake strane pokazuje srce kojim su obje momčadi igrale kako napad, ali i obranu. Ipak, Mokošani su pred kraj utakmice poveli, a ubrzo nakon toga i zabili za konačnih 3:1 i prvo mjesto na turniru.

U petak navečer Catamaran je u polufinalu slavio prvo protiv Rive Slano, a Kiss je bio bolji od Caffe bara Mirakul iz Lapada, a između tih polufinala odigrane su dvije revijalne utakmice. U prvoj su igrali dječaci 2011. godište i mlađi, ekipe Župe dubrovačke i Du Talenta, a u drugoj veterani velikog i malog nogometa. U utakmici najmlađih Du Talent je dobio Župu dubrovačku s 3:1, a dok su nogometne legende na strani malonogometaša ipak odradile malo bolji posao i odnijele pobjedu.

Nagrada za najboljeg igrača turnira je pripala Mateu Vodopiću strijelcu dva gola za Kiss u finalu protiv Catamarana, a ovo prvo izdanje humanitarnog malonogometnog turnira osam kafića “Palčićevih 8” u ime Škole malog nogometa Square Župa dubrovačka i Udruge Klub roditelja djece nedonoščadi Palčići uspješno su organizirali Mateo Delić i Marijo Puljić.

Nagrade najboljima su uručili Tea Đurović u ime Udruge Klub roditelja djece nedonoščadi Palčići te izbornik malonogometne reprezentacije Mato Stanković.

Pročitajte još

Vlaho Pavlić Hrvatsku doveo do pobjede nad Crnom Gorom

Dulist

Lea Deranja nastavlja nizati odlične rezultate!

Dulist

EP U VATERPOLU DO 19 GODINA Hrvatska svladala Španjolsku

Dulist