Aktualno

FOTOGALERIJA Otvoren novi poslovni kompleks Libertasa

remiza libertas036

Novi poslovni kompleks Libertasa otvoren je danas u Komolcu.

Riječ je o kompleksu smještenom na uređenoj površini od 13000 metara četvornih, a još 3000 metara četvornih nije privedeno namjeni. Sadrži novu stanicu za tehnički pregled, novu crpku za gorivo kapaciteta 40000 litara te novu automatsku praonu autobusa s uređajem za recikliranje i demineralizaciju vode, čime su ispoštovani najviši ekološki standardi u tretiranju otpadnih voda.

-Ovo je novi poslovni prostor Libertasa. Kao nekretnina je zamijenjena 2008. godine za staru Remizu. Nakon što smo u srpnju prošle godine riješili imovinsko-pravne odnose, očeli smo s radovima uređenja u kolovozu prošle godine. U vrlo kratkom roku napravljen je velik i složen posao. Ovdje funkcioniramo u potpunosti i imamo dovoljno površine za sve naše potrebe – istaknuo je tom prilikom direktor Libertasa Đuro Deranja.

-Ovo je velika stvar za Libertas. Pedeset tisuća eura, koliko je iznosila nova cijena mjesečnog najma u Remizi, od danas ostaje Libertasu. To je oko 600 tisuća eura godišnje. S tim novcem Libertas može bez problema financirati dobru ratu kredita za nove autobuse, one koji su odbijeni na Gradskom vijeću. Ubuduće će to Libertas moći samostalno realizirati. Želim pohvaliti Upravu koja je odradila velik posao. Svaka gradska tvrtka zaslužuje ovakve prostorije. Ovo je dobro i za naše sugrađane – rekao je predsjednik Nadzornog odbora Libertasa Valentin Dujmović.

Novi poslovni kompleks, vozače i ostale zaposlenike blagoslovio je fra Josip Sopta.

Pročitajte još

(FOTO) Pogledajte kako je bilo na koncertu 4Tenora

Dulist

Frankovićev ‘Za dom spremni’ izazvao reakcije: Gdje je odgovornost?

Dulist

Prikupljanje materijala za izložbu povodom 100. obljetnice PŠK Penatur

Dulist