Grad

FOTOGALERIJA Na trećoj smotri pitajte sve što želite znati o Sveučilištu u Dubrovniku

smotra sveucilista 180316 naslovna

Na Sveučilištu u Dubrovniku danas se održava treća po redu smotra Sveučilišta, koja ima za cilj pružiti novim, ali i postojećim studentima sve informacije koje im trebaju za odabir nastavka njihovog obrazovnog puta.

-Ova treća smotra Sveučilišta u Dubrovniku namijenjena je potencijalnim budućim studentima Sveučilišta, prije svega srednjoškolcima i maturantima pred kojima je jedna od najvažnijih odluka u životu. Smotra je namijenjena i svim stuentima koji razmišljaju o diplomskom i poslijediplomskom studiju. Predstavljeni su svi naši studiji i popratne službe – rekla nam je glasnogovornica Sveučilišta u Dubrovniku, Sandra Buratović te istaknula kako na dubrovačkom Sveučilištu u prosjeku studira oko 80 posto studenata iz Dubrovačko-neretvanske županije.
Inače, maturanti svih srednjih škola iz Dubrovnika danas su mogli doznati sve što ih zanima o Pomorskom odjelu, Odjelu za ekonomiju i poslovnu ekonomiju, Odjelu za elektrotehniku i računarstvo, Odjelu za akvakulturu. Odjelu za komunikologiju, Odjelu za umjetnost i restauraciju, Odjelu za stručne studije, te Studiju o povijesti Jadrana i Mediterana. Na smotri su se predstavili i Studentski zbor, Studentski centar, Služba za međunarodnu suradnju, Služba za poslijediplomske studije, kao i za profesionalnu orijentaciju i savjetovanje studenata. Maturanti su imali prilike razgovarati i sa alumnima Sveučilišta kao i s predstavnicima Sveučilišnog sportskog saveza.

Pročitajte još

[FOTO] U SURADNJI S DOMOUPRAVOM Energetski obnovljena zgrada u Lapadu!

Dulist

Raspisan je javni natječaj za zakup 15 garažnih mjesta u Mokošici!

Dulist

Peteročlanoj obitelji uručeni ključevi gradskog stana

Dulist