Sport

FOTOGALERIJA Jugaši u Gružu upisali uvjerljivu pobjedu protiv Crvene zvezde

jug16

Vaterpolisti VK Jug Adriatic osiguranja svladali su ekipu Crvene zvezde u utakmici desetog kola LEN Lige prvaka rezultatom 17:11 (2:4, 6:2, 5:2, 4:3). Najučinkovitiji u redovima Jugaša bio je Alexandros Papanastasiou koji je postigao 5 golova, tri gola dao je Marko Žuvela, dok su Loren Fatović, Luka Stahor, Stylianos Argyropoulos i Konstantinos Kakaris dali po dva gola. Maro Joković postigao je jedan pogodak. U redovima Crvene zvezde najviše su pogodaka postigli Ivan Basara i Rodoljub Gajić (svaki po tri), a Veljko Tankosić, Bogdan Djurdjić, Gavril Subotić, Vuk Milojević i Miloš Vukičević dali su po jedan gol.

Trener Vjekoslav Kobešćak, prema pisanju Juga, ni za ovu utakmicu nije mogao računati na bolesne Filipa Kržića, Ivana Vukojevića i Ivušu Burđeleza. Večerašnja utakmica bio je treći ovosezonski prvenstveni susret ove dvije momčadi. U petom kolu LEN Lige prvaka odigranom u prosincu Jugaši su slavili u Beogradu 19:13 dok je krajem siječnja, također u Beogradu, u desetom kolu Premier regionalne vaterpolo lige ponovo slavio Jug Adriatic osiguranje, 17:12.

Utakmicu Jug Adriatic osiguranje – Crvena zvezda sudili su Talijan Filippo Gomez i Nijemac Hendrik Schopp, a delegat je bio Paolo Ramos iz Portugala.

Pročitajte još

PK Jug osvojio novih 6 medalja

Dulist

ODLIČNI REZULTATI Barčot seniorski prvak, Nenadiću bronca

Dulist

NEOČEKIVANI REZULTAT! Amerikanci pobijedili Barakude

Dulist