Sport

FOTO Završen Dud Bowl, međunarodni teniski turnir

dud bowl tenis 1

Međunarodni teniski turnir Dud Bowl za mlade do 11 godina svečano se zatvorio ovu subotu na terenima Tenis centra Dubrovink u Gospinom polju.

Najbolji mali tenisači bili su ovom prilikom nagrađeni i to, osim medaljama, jednogodišnjim ugovorom sa svjetski poznatim Wilsonom i besplatnim sudjelovanjem na ljetnom kampu kojeg vodi Goran Ivanišević.

Dud Bowl trajao je od 26. lipnja do 1.srpnja, te je Dubrovnik u tom razdoblju postao centar centar svjetskog tenisa za djecu do 11 godina, s ciljem predstavljanja tenisa i važnosti sporta i obrazovanja u odrastanju i sazrijevanju najmlađih.

Tenis centar Dubrovnik pokrenuo je 2014. međunarodni turnir za djecu Dubrovnik DUD Bowl, a od 2015. turnir se organizira se u dvije kategorije – do 11 i do 13 godina.

Turnir se igra po round-robin sistemu pa su svakom igraču omogućena minimalno četiri meča jer je u djetetovim sportskim razvojnim godinama najvažnije odigrati što veći broj mečeva. Pobjednici Turnira bogato su nagrađeni, a uz to, djeci i njihovim roditeljima svake godine organizira se i popratni zabavni program.

Pročitajte još

Dubrovčanin Nikša Dobud novo pojačanje KPK-a

Dulist

Aria Daniel Dinata obranio titulu na turniru Latvia International u Rigi!

Dulist

BARAKUDICE ČETVRTE U EUROPI Veliki uspjeh vaterpolistica unatoč izgubljenoj medalji

Dulist