DuList IN

[FOTO/VIDEO] PRAVA ATRAKCIJA Sedamdeset oldtimera stiglo na Stradun!

oldtimer stradun 2022 1

Sedamnaesto, tradicionalno okupljanje oldtimera održalo se ove nedjelje na Stradunu. Preko sedamdeset vremešnih ljepotana privlačilo je pozornost domaće čeljadi i gostiju Grada kojih u ovom razdoblju itekako ima. Riječ je inače o događaju ‘Dubrovački Oldtimer rally’ kojeg organizira Oldtimer klub Dubrovnik. Posebnu pozornost privukao je pas Kićo.

oldtimer stradun 2022 37

Među okupljenim limenim ‘ljubimcima’ isticao se crveni Fiat 508 Balila Cabrio. Radi se, naime, o najstarijem automobilu kojeg su posjetitelji mogli ove nedjelje vidjeti. Datira iz 1936. godine i osvojio je veliki broj nagrada. U vlasništvu je gospara Perice Deranje iz Oldtimer kluba Dubrovnik, ujedno i začetnika ove zanimljive manisfestacije.

oldtimer stradun 2022 51

Jedan od sudionika je i Đuro Deranja, također iz Oldtimer kluba Dubrovnik, koji je istaknuo kako je ‘korona učinila svoje’ pa su se zapravo okupili nakon dvije godine pauze.

-Prvi put smo se okupili poslije 2019. godine – naglasio je Deranja ističući također da je odaziv velik, a vozači su stigli iz cijele Hrvatske te inozemstva.

Pročitajte još

Pogledajte što vas očekuje u novom kino tjednom programu!

Dulist

SUSRET NA KORČULI Vatreni usrećili Severininog sina!

Dulist

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist