DuList IN

[FOTO/VIDEO] IZREKLI SUDBONOSNO ‘DA’! Sin Roda Stewarta oženio Konavoku Nicole Artukovich

vjencanje nicole artukovich liam stewart 13

 

 

Liam Stewart i Nicole Artukovich izrekli su sudbonosno ‘da’ u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima. Među uzvanicima je bio i Liamov otac poznati Rod Stewart koji je došao u pratnji svoje supruge Penny Lancaster. Par je obukao zanimljivu svijetlo-ljubičastu kombinaciju. Na vjenčanju su bili hrvatski, američki, novozelandski i škotski barjaci te škotski gajdaši uz čije je zvukove Rod Stewart zaplesao, a video možete pogledati ovdje. Vjenčanje su popratili i mnogi turisti koji trenutno borave u Dubrovniku te su dočekali Roda Stewarta te mladu ovacijama.

Organizator vjenčanja je dubrovačka agencija Dubrovnik Luxury Weddings koja iza sebe ima bogato iskustvo u organizaciji luksuznih vjenčanja. Vlasnica agencije Kristina Kriste kaže kako su mladenci jednostavni i dragi ljudi, s kojima se sve lako može dogovoriti.

Nakon vjenčanja u crkvi na Jezuitima, slavlje se nastavlja na Lovrjencu. Naime, bilo je planirano da svatovi iskoriste i terasu Lovrjenca, međutim, omela ih je kiša. Svadba se održava samo u atriju naše poznate tvrđave. Program svadbe uključuje tradicionalni dubrovački aspekt, odnosno nastup klape Kaše te DJ-a.

Inače, Liam i Nicole su zajedno već 13 godina, upoznali su se u srednjoj školi, a prošle godine su dobili i sina Louisa. Već neko vrijeme ljetuju u Dubrovniku. Tjednima uoči vjenčanja su na društvenim mrežama objavljivali prizore očekivanja svog velikog dana. Nicole i njena obitelj zaista vole Hrvatsku i Dubrovnik, kako pokazuju njene objave na Instagramu, te je za nju Dubrovnik bio logična opcija za odabir ‘krunidbe’ ljubavne veze s Liamom.

Kako smo ranije pisali, Nicole vuče konavoske korijene, a dundo njene majke Tine se sa suprugom tijekom 1950-ih godina preselio u Sjedinjene Američke Države. Nicole često dolazi na dubrovačko područje i pokazuje koliko su joj važni hrvatski korijeni.

Pogledajte atmosferu u našoj fotogaleriji te u videozapisima ispod.

 

FOTO: Ivan Pozniak

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist