Sport

[FOTO] U Visočanima održan Kup u streljaštvu, domaćinu šesto mjesto

streljastvo naslovna

Streljački klub ‘Dubrovačko primorje’ Visočani ovoga vikenda bio je domaćin IV. kola Kupa Hrvatske u streljaštvu, u disciplini olimpijski trap na civilnom strelištvu u Visočanima. Nastupilo je mnoštvo natjecatelja iz cijele Hrvatske, a klub iz Dubrovačkog primorja pokazao se još jednom kao izvrstan organizator.

U kategoriji ‘A’ prvo mjesto u kategoriji seniora pripalo je Antonu Glasnoviću (SHOOTER Zagreb), drugi je Kristijan Kancelar (GORD Velika Gorica), a treći je Tomislav Bastalić (TUROPOLJE Lukavec). U pojedinačnoj konkurenciji B kategorije medalje su osvojili Vlado Šimec (VEPAR Novi Marof), Manuel Petrić (EUSTAHIJE Marčana) i Toni Gudelj (OSIJEK 1784 Osijek). U ekipnoj kategoriji medalje su osvojili Turopolje Lukavec, Lipovec i Podravina Koprivnica.
Streljački klub ‘Dubrovačko primorje’ Visočani u ekipnom dijelu natjecanja zauzeo je šesto mjesto u ukupnom poretku.
Među juniorima prvi je Toni Gudelj (OSIJEK 1784 Osijek), drugi je Mateo Zrinski (PLEMENITAŠ Lukavec), a treći Janoš Karakaš (OSIJEK 1784 Osijek). U kategoriji žena medalju je osvojila Una Sedmak iz Streljačkog klupa PLEMENITAŠ Lukavec.
Svečane medalje i pehare natjecateljima su uručili župan Dubrovačko – neretvanske županije, Nikola Dobroslavić te načelnik Općine Dubrovačko primorje, Nikola Knežić. Valja spomenuti kako će Streljački klub „Dubrovačko primorje“ Visočani ponovno biti domaćin i to vrlo važnom natjecanju, a to je Državno prvenstvo u lovačkim disciplinama u listopadu.

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist

Završen 10. Dubrovnik DUB Bowl

Dulist