Kultura

[FOTO] Slikarske vještine predstavili polaznici Art studija Kantunić

kantunic izlozba naslovna

Preko 40 polaznika Art studija Kantunić predstavilo se svojim radovima na završnoj izložbi koja je u Luži otvorena ovog ponedjeljka. Riječ je o polaznicima predškolske i osnovnoškolske dobi, kao i polaznici tečaja za odrasle, koji su u protekloj godini aktivno sudjelovali na redovnim satovima crtanja i slikanja u studiju.
Mnogobrojni posjetitelji su imali priliku vidjeti slike na kojima su polaznici marljivo radili u zadnjih mjesec dana, a svoje svoje slikarske vještine su ostvarili u akrilnoj tehnici na platnu. Tema slika su radovi poznatog street art umjetnika Banksya koje su polaznici interpretirali na svoj način i stvarajući svoje slike se upoznali s njegovim radom.
Drugi dio izložbe čine slike na platnu i papiru koje su također nastajale kroz školsku godinu, a autori slika su polaznici tečaja crtanja i slikanja za odrasle.
-Zahvaljujemo se našim polaznicima na ugodnom druženju i trudu na satovima kroz cijelu školsku godinu na našim tečajevima crtanja i slikanja, kao i mnogobrojnim posjetiteljima koji su svojim prisustvom uveličali otvorenje naše završne izložbe. Također se zahvaljujemo Kinematografima Dubrovnik što su nam omogućili postavljanje ove izložbe u prostoru Luže! – ističu iz Art studija Kantunić.
Izložba će biti otvorena do ponedjeljka, 10. lipnja 2024.

Pročitajte još

DUBROVAČKE LJETNE IGRE Jazz poslastica na Lovrjencu

Dulist

U Art radionici Lazareti predstavit će se plesno-izlagačka izvedba ‘Co-lažiranje’

Dulist

Dubrovačka baština otvara izložbu dubrovačkog kolekcionara Avda Ćimića

Dulist